![]() ![]() |
03.02.2010, 20:46
|
|
|
[Forum] Kadet IV klasy Grupa: Forumowicze Postów: 52 Dołączył: 21.12.2009 Skąd: Ancient Zuo Województwo: mazowieckie Nr użytkownika: 5,499 |
Miło mi poinformować że Flota Warcry otwiera swoj server Ventrilo dla innych klanów grających w STO (jak rowniez graczy niezrzeszonych), które chciałby z niego korzystać. Umożliwi to zebranie polskiej społeczności w jednym miejscu - do korzyści jakie z tego płyną nie muszą nikogo przekonywać.
Idea wspolnego venta jest dosc jasna, kazda flota czy nawet grupka znajomych moze otrzymac administracje na swoje kanaly, moze zakladac hasla, a dodatkowo moga wszyscy siedziec na publicznych kanalach dla star trek online. Nie powinnismy dzielic sie na zamkniete grupy, cztery frakcje w grze to duzo, wielu bedzie chcialo obadac gre od strony innych frakcji niz wybrane przez flote, moze dochodzic tez do sytuacji ze bedzie gral w roznych flotach roznymi frakcjami, wtedy kontakt na wspolnym ventrilo ma latwy i wygodny. Dane servera: IP: 89.149.230.182 Port: 3796 Hasło: fearvent Haslo na wewnetrzne kanaly: grajmy lub fearvent program Ventrilo mozna sciagnac stad: http://ventrilo.com/download.php Zapraszamy. |
|
|
|
04.02.2010, 09:41
|
|
|
[Forum] Kadet IV klasy Grupa: Forumowicze Postów: 52 Dołączył: 21.12.2009 Skąd: Ancient Zuo Województwo: mazowieckie Nr użytkownika: 5,499 |
Dodam jeszcze,dla tych, ktorzy nie korzystaja mimo wszystko z komunikatora glosowego, ze w grze jest utworzony chat kanal PolskaFlota na ktorym mozna spotkac sporo Polaków.
By na niego wejsc klikamy prawym przyciskiem myszki na zakladke CHAT i nastepnie zakladka JOIN CHANNEL, wpisujemy PolskaFlota i juz jestesmy. Ten post edytował Zarri 11.02.2010, 23:26 |
|
|
|
12.02.2010, 01:25
|
|
|
[Forum] Załogant Grupa: Forumowicze Postów: 1 Dołączył: 12.02.2010 Województwo: małopolskie Nr użytkownika: 5,573 |
wystarczy wpisac na kanale po prostu - polska
to jest polski kanal star trek online w grze Dodam jeszcze,dla tych, ktorzy nie korzystaja mimo wszystko z komunikatora glosowego, ze w grze jest utworzony chat kanal PolskaFlota na ktorym mozna spotkac sporo Polaków. By na niego wejsc klikamy prawym przyciskiem myszki na zakladke CHAT i nastepnie zakladka JOIN CHANNEL, wpisujemy PolskaFlota i juz jestesmy. |
|
|
|
12.02.2010, 08:51
|
|
|
[Forum] Kadet IV klasy Grupa: Forumowicze Postów: 99 Dołączył: 08.05.2009 Skąd: Najczęściej kanapa Województwo: łódzkie Nr użytkownika: 5,326 |
nol, chciałeś oczywiście napisać, że to jest również polski kanał. Z tego co mi wiadomo, nie ma oficjalnego polskiego kanału namaszczonego przez Cryptic, ale mogę się mylić. Nie róbcie znowu licytacji który kanał jest fajniejszy i bardziej polski. Na obu są polscy gracze i to sami gracze zdecydują który jest lepszy.
Wasza piaskownica jeśli ma coś zmienić, to tylko na gorsze, bo swoim zachowaniem wystawiacie ocenę kanałowi który reprezentujecie. |
|
|
|
12.02.2010, 14:00
|
|
|
[TSS] Kadet III klasy [Forum] Kadet II klasy Grupa: Załoga Trek.pl Postów: 796 Dołączył: 14.04.2009 Skąd: Kwadrant Alfa Województwo: pomorskie Nr użytkownika: 5,260 |
Jeżeli mogę wyrazić swoje zdanie... Nie jestem graczem, ale z obrzydzeniem patrzę na to co się dzieje. Nie wiem, kto zawinił. Wiem jedynie, że cierpi na tym cała społeczność. Zamiast się dogadać w cztery oczy, przenosi się całą dyskusję na forum ogólne. I jedni i drudzy przeciągają ludzi na swoją stronę. Czy do cholery, nigdy nie można grać po tej samej stronie? Wybaczcie ostre słowa, ale zmęczony jestem ciągłymi podziałami. Trekkerzy wiedzą o co się rozchodzi.
JLP i Zarri - pogadajcie na spokojnie. Przedstawcie swoje racje i nie róbcie szopki. Ten post edytował Jamjumetley 12.02.2010, 14:01 |
|
|
|
12.02.2010, 14:04
|
|
|
[TSS] Kapitan [Forum] Kadet I klasy Grupa: Admin Postów: 2,235 Dołączył: 21.03.2003 Skąd: Szczecin Województwo: zachodniopomorskie Nr użytkownika: 4 |
Posty dotyczące sprzeczek o chaty, floty i podobne kwestie nie są tu mile widziane i będą usuwane. Sprawa została wyjaśniona, istnieją dwa chaty - Polska i PolskaFlota. Kto zechce, wejdzie na obydwa i dowie się więcej. A tutaj nie będzie kontynuowania fandomowych wojenek i wzajemnych oskarżeń. Koniec tematu. Kolejne posty również polecą.
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 10.09.2010 - 12:46 |