Regulamin

> Forum serwisu STOnline.pl

Aktualności Star Trek Online | Uniwersum Gry | Dla Graczy

Closed TopicStart new topic
> Ventrilo polskiej społeczności Star Trek Online
Zarri
post 03.02.2010, 20:46
Post #1

[Forum] Kadet IV klasy
Ikona grupy

Grupa: Forumowicze
Województwo: mazowieckie

Nr użytkownika: 5,499

Miło mi poinformować że Flota Warcry otwiera swoj server Ventrilo dla innych klanów grających w STO (jak rowniez graczy niezrzeszonych), które chciałby z niego korzystać. Umożliwi to zebranie polskiej społeczności w jednym miejscu - do korzyści jakie z tego płyną nie muszą nikogo przekonywać.
Idea wspolnego venta jest dosc jasna, kazda flota czy nawet grupka znajomych moze otrzymac administracje na swoje kanaly, moze zakladac hasla, a dodatkowo moga wszyscy siedziec na publicznych kanalach dla star trek online.
Nie powinnismy dzielic sie na zamkniete grupy, cztery frakcje w grze to duzo, wielu bedzie chcialo obadac gre od strony innych frakcji niz wybrane przez flote, moze dochodzic tez do sytuacji ze bedzie gral w roznych flotach roznymi frakcjami, wtedy kontakt na wspolnym ventrilo ma latwy i wygodny.

Dane servera:

IP: 89.149.230.182
Port: 3796
Hasło: fearvent
Haslo na wewnetrzne kanaly: grajmy lub fearvent

program Ventrilo mozna sciagnac stad: http://ventrilo.com/download.php

Zapraszamy.
Go to the top of the page

+Quote Post
Zarri
post 04.02.2010, 09:41
Post #2

[Forum] Kadet IV klasy
Ikona grupy

Województwo: mazowieckie

Nr użytkownika: 5,499

Dodam jeszcze,dla tych, ktorzy nie korzystaja mimo wszystko z komunikatora glosowego, ze w grze jest utworzony chat kanal PolskaFlota na ktorym mozna spotkac sporo Polaków.
By na niego wejsc klikamy prawym przyciskiem myszki na zakladke CHAT i nastepnie zakladka JOIN CHANNEL, wpisujemy PolskaFlota i juz jestesmy.

Ten post edytował Zarri 11.02.2010, 23:26

+Quote Post
nol
post 12.02.2010, 01:25
Post #3

[Forum] Załogant
Ikona grupy

Województwo: małopolskie

Nr użytkownika: 5,573

wystarczy wpisac na kanale po prostu - polska
to jest polski kanal star trek online w grze

Cytat(Zarri @ 04.02.2010, 10:41) *
Dodam jeszcze,dla tych, ktorzy nie korzystaja mimo wszystko z komunikatora glosowego, ze w grze jest utworzony chat kanal PolskaFlota na ktorym mozna spotkac sporo Polaków.
By na niego wejsc klikamy prawym przyciskiem myszki na zakladke CHAT i nastepnie zakladka JOIN CHANNEL, wpisujemy PolskaFlota i juz jestesmy.

+Quote Post
Mor'dah
post 12.02.2010, 08:51
Post #4

[Forum] Kadet IV klasy
Ikona grupy

Województwo: łódzkie

Nr użytkownika: 5,326

nol, chciałeś oczywiście napisać, że to jest również polski kanał. Z tego co mi wiadomo, nie ma oficjalnego polskiego kanału namaszczonego przez Cryptic, ale mogę się mylić. Nie róbcie znowu licytacji który kanał jest fajniejszy i bardziej polski. Na obu są polscy gracze i to sami gracze zdecydują który jest lepszy.
Wasza piaskownica jeśli ma coś zmienić, to tylko na gorsze, bo swoim zachowaniem wystawiacie ocenę kanałowi który reprezentujecie.

+Quote Post
Jamjumetley
post 12.02.2010, 14:00
Post #5
[TSS] Kadet III klasy

[Forum] Kadet II klasy
Ikona grupy

Grupa: Załoga Trek.pl
Województwo: pomorskie

Nr użytkownika: 5,260

Jeżeli mogę wyrazić swoje zdanie... Nie jestem graczem, ale z obrzydzeniem patrzę na to co się dzieje. Nie wiem, kto zawinił. Wiem jedynie, że cierpi na tym cała społeczność. Zamiast się dogadać w cztery oczy, przenosi się całą dyskusję na forum ogólne. I jedni i drudzy przeciągają ludzi na swoją stronę. Czy do cholery, nigdy nie można grać po tej samej stronie? Wybaczcie ostre słowa, ale zmęczony jestem ciągłymi podziałami. Trekkerzy wiedzą o co się rozchodzi.

JLP i Zarri - pogadajcie na spokojnie. Przedstawcie swoje racje i nie róbcie szopki.

Ten post edytował Jamjumetley 12.02.2010, 14:01

+Quote Post
Piotr
post 12.02.2010, 14:04
Post #6
[TSS] Kapitan

[Forum] Kadet I klasy
Ikona grupy

Grupa: Admin
Województwo: zachodniopomorskie

Nr użytkownika: 4

Posty dotyczące sprzeczek o chaty, floty i podobne kwestie nie są tu mile widziane i będą usuwane. Sprawa została wyjaśniona, istnieją dwa chaty - Polska i PolskaFlota. Kto zechce, wejdzie na obydwa i dowie się więcej. A tutaj nie będzie kontynuowania fandomowych wojenek i wzajemnych oskarżeń. Koniec tematu. Kolejne posty również polecą.

+Quote Post

Closed TopicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 10.09.2010 - 12:46