Regulamin

Reply to this topicStart new topic
> Opinie o TrekSferze
fluor
post 31.10.2009, 21:56
Post #1
[TSS] Drugi Oficer

[Forum] Kadet I klasy
Ikona grupy

Grupa: Security Team
Województwo: mazowieckie

Nr użytkownika: 9

Zostaw swoją (IMG:style_emoticons/tss_emot/smile.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Archarachne
post 25.07.2010, 10:25
Post #2

[Forum] Kadet IV klasy
Ikona grupy

Grupa: Forumowicze
Województwo: łódzkie

Nr użytkownika: 5,417

Byłam tylko jeden dzień. Wczoraj. Nie żałuję ani minuty.

Pierwszy raz w Warszawie, pierwszy raz WIEEEEELKA przestrzeń (w porównaniu z Łodzią), a pojazdów transportowych mrowie i to z każdej strony dworca... Na szczęście opis na stronie Avy był wystarczający na tyle, żeby w połączeniu z informacjami otrzymanymi od napotkanych ludzi znaleźć bazę docelową. Tutaj muszę podziękować wszystkim spotkanym po drodze.
Studentce Oli z pociągu, Oshogbo z Utapau, Maciejowi, który pokazał co i jak załatwić na dworcu i pani, spotkanej na peronie w drodze powrotnej, która uświadomiła mi, że stanie w sektorze 4, gdy pociąg będzie tylko długi na 1 i 2, nie jest logiczne. Acha, no i dziękuję paniom z przystanku autobusowego ("Ale jaki numer?" -> "Stanów 24" -> "To w tamtą stronę.")

Dotarłam na 10:00, co po telefonie do Evivy i załatwieniu akredytacji doprowadziło do wparowania na prelekcje Q__ 10 minut po rozpoczęciu... Ale nie narobiłam zbytniego zamieszania. (IMG:style_emoticons/tss_emot/biggrin.gif)

Potem już po kolei poznawianie się: Eviva, Kanna, Nureczka, Fluor, The D, Q__, Manul, Aanirauta, członkowie WOGF... Pominiętych przepraszam, ale jest nas mrowie. ;-)

Zaliczone dwie poranne prelekcje, debata z fanami SW, krótkie spotkanie z Jakubem Ćwiekiem na murku przed szkołą, koszulki i przypinki zakupione...

Powrót pociągiem 19:20. 21:30 w domu. Przepełniona adrenaliną nie mogłam zasnąć.

I WANT MORE!

Ten post edytował Archarachne 25.07.2010, 10:26

+Quote Post
Manul
post 25.07.2010, 16:08
Post #3

[Forum] Kadet III klasy
Ikona grupy

Województwo: śląskie

Nr użytkownika: 5,447

O! To ja z tego miejsca chcę przeprosić, że się nie pożegnałam i że w liście pożegnalnym (o ile ktoś go znalazł) zrobiłam błąd logiczny.

Może się za bardzo nie poudzielałam, ale fajnie było Was wszystkich wreszcie zobaczyć.

Dziękuję za wyrozumiałość do mojej miłości do fotografowania, ale chciałam jak najwięcej ze sobą zabrać do domu.

A jedyny słuszny argument podczas debaty SW vs ST jest taki, że u nas w fandomie jest więcej dziewczyn.

+Quote Post
Lo'Rel
post 25.07.2010, 16:22
Post #4

[Forum] Kadet II klasy
Ikona grupy

Województwo: pomorskie

Nr użytkownika: 5,036

Właśnie oglądałem zdjęcia na Facebooku. Ech, żałuję, że nie mogłem i w tym roku przybyć. Ale obowiązki zawodowe nie pozwalają, szczególnie w środku wakacji. Szkoda...

+Quote Post
ShVagYeR
post 25.07.2010, 17:23
Post #5

[Forum] Załogant
Ikona grupy

Województwo: łódzkie

Nr użytkownika: 717

Cześć, Trekowcy. (IMG:style_emoticons/tss_emot/smile.gif) Niestety na żaden punkt programu w Waszym bloku nie zajrzałem, bo i na samej avie byłem tylko pół soboty, za to nie mogłem przepuścić dyskusji ST vs SW, gdzie z premedytacją siadłem pośrodku. (IMG:style_emoticons/tss_emot/biggrin.gif) Jednak odniosłem wrażenie, że dyskusja sprowadziła się do tego, że jedni drugich edukowali o swoim uniwersum, podczas gdy do dyskusji potrzebna jednak jest znajomość obu. Chociażby przykład książek - głowy nie dam, ale myślę, że trekowych wyszło więcej, niż starwarsowych (których jest przecież mnóstwo). Jedyna różnica taka, że książki SW zaliczają się do kanonu, a trekowe nie.

W każdym razie - fajnie, że polscy Trekowcy się aktywizują na konwentach i zaczyna być Was widać. (IMG:style_emoticons/tss_emot/smile.gif) Oby tak dalej. I oby więcej kostiumów trekowych w Polsce (pozdrawiam tng-ową Bajorankę i tos-owego człowieka, oboje z sciences division, dzięki za fotę!) (IMG:style_emoticons/tss_emot/biggrin.gif)

Cytat("Manul")
A jedyny słuszny argument podczas debaty SW vs ST jest taki, że u nas w fandomie jest więcej dziewczyn.

Jeśli w fandomie proporcja jest taka, jak w Waszym gronie na avangardzie, to jest to prawda. (IMG:style_emoticons/tss_emot/smile.gif)

Ten post edytował ShVagYeR 25.07.2010, 17:23

+Quote Post
cinus
post 25.07.2010, 19:37
Post #6
[TSS] Kadet II klasy

[Forum] Kadet III klasy
Ikona grupy

Grupa: Załoga Trek.pl
Województwo: lubuskie

Nr użytkownika: 4,992

Wrażenia jak najbardziej pozytywne, choć to mało powiedziane. Mogę się pochwalić, że widziałem chyba prawie wszystko co można było (Q, wybacz, jakoś tak wyszło że miałeś prelekcje w niestrategicznych godzinach (IMG:style_emoticons/tss_emot/biggrin.gif) ).

LARP świetny, konkursy też... nietuzinkowe. Założę się, że od dziś więcej osób TASa będzie oglądać (IMG:style_emoticons/tss_emot/smile.gif) A Gwiezdne Wojny w technobełkocie... myślę, że warto obejrzeć - tak się skromnie pochwalę (IMG:style_emoticons/tss_emot/biggrin.gif)

Oczywiście warto było pojechać już chociażby po to, by poznać osobiście ludzi z fandomu - TSF, WOGF, Empir, niezrzeszonych...

I zdjęcie z Bath'leth'em - bezcenne. Podobnie jak mina fanów Star Wars gdy zobaczyli go na debacie (IMG:style_emoticons/tss_emot/biggrin.gif)

+Quote Post
fluor
post 25.07.2010, 21:35
Post #7
[TSS] Drugi Oficer

[Forum] Kadet I klasy
Ikona grupy

Grupa: Security Team

Nr użytkownika: 9

Hej, dzięki wszystkim za przybycie. Przede wszystkim chciałbym prosić o to byście się podzielili swoimi wrażeniami oraz... wszelkie komentarze, uwagi, pomysły, a także fotki podsyłali na kontakt@treksfera.pl - jakby to powiedzieć - pomoże to nam w przygotowaniu jeszcze lepszej imprezy wkrótce (IMG:style_emoticons/tss_emot/smile.gif)

Aha i ważne - szukam fotek ze mną - mam ich bardzo niewiele, a chce się pochwalić w pracy (IMG:style_emoticons/tss_emot/smile.gif)

+Quote Post
Jarrod
post 26.07.2010, 11:48
Post #8

[Forum] Załogant
Ikona grupy

Województwo: lubelskie

Nr użytkownika: 752

Zgodnie z obietnicą oto linki do paru fotek z konwentu (IMG:style_emoticons/tss_emot/wink.gif)

czwartek
http://picasaweb.google.com/IKCKronos/Treksfera201022Lipca#

piątek
http://picasaweb.google.com/IKCKronos/Treksfera201023Lipca#

sobota
http://picasaweb.google.com/IKCKronos/Treksfera201024Lipca#

niedziela
http://picasaweb.google.com/IKCKronos/Treksfera201025Lipca#

Kilka filmów z konwentu można znaleźć tu - http://www.youtube.com/user/IKCKronos

Ten post edytował Jarrod 01.08.2010, 10:05

+Quote Post
Eviva
post 26.07.2010, 19:15
Post #9

[Forum] Kadet I klasy
Ikona grupy

Nr użytkownika: 5,029

Ja dałam kilka zdjęć w swoim profilu na Facebooku. Na filmik trzeba będzie trochę zaczekac, bo nie mam pojęcia, jak go zgrać z kamery na komputer (ot, niedouczek ze mnie).

+Quote Post
waterhouse
post 26.07.2010, 22:26
Post #10

[Forum] Kadet IV klasy
Ikona grupy

Nr użytkownika: 596

Cieszę się, że TSF był udany (IMG:style_emoticons/tss_emot/smile.gif) ja niestety mogłem uczestniczyć tylko w ułamku. Ale i tak ten ułamek był super. (IMG:style_emoticons/tss_emot/rolleyes.gif)

+Quote Post
Symbolt
post 27.07.2010, 00:50
Post #11

[Forum] Załogant
Ikona grupy

Województwo: małopolskie

Nr użytkownika: 5,344

Moja obszerna relacja z TS na Phoenixie - http://www.startrek.pl/forum/index.php?act...264&page=33

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 03.09.2010 - 14:16